sidegrafik

Shows & workshops

Vil du have del i glæden ved afrikansk dans? Ikumbo tilbyder både flotte shows og sjove workshops. Oftest er workshoppen integreret i et show så publikum får en sjov og festlig danseoplevelse de aldrig vil glemme. Vi har optrådt ved mange forskellige lejligheder, såsom; karneval, kulturhavn, idrætsdage, julefrokoster, polterabender, rustur, åbning af lejepladser, aids-dag og mange andre private og offentlige arrangementer.

I vores flotte og varierede shows præsenterer vi forskellige stilarter, farverige kostumer, soloer, fællesdans og ikke mindst - gang i den! Hvert show bliver skræddersyet til hver enkelt lejlighed, så det bliver en unik oplevelse. Derfor har vi heller ingen fast tidsramme for et show.

I vores workshops kan alle kan være med, for niveauet fastsættes efter deltagernes behov og ønsker. Et show med en workshop er derfor perfekt til idrætsdage, polterabender og rusture, hvor vi garanterer en festlig stemning og et godt grin.

Priserne på vores shows og workshops fastsættes alt efter showets længde og type. Ring eller skriv en mail til vores kontaktperson hvis du vil vide mere

Shows workshops